2015. sze 06.

Pörgés, Népviselet, Tigre, mi kell még a hétre?

írta: lugosia
Pörgés, Népviselet, Tigre, mi kell még a hétre?

Hát kérem szépen csak úgy pörögnek az események. Azt sem tudom, hogy hol kezdjem :-)


Szóval kedden, szept 1.-én elmentünk a katona iskolában az ifi öttusa VB megnyitójára, hogy illendő módon fogadhassuk a magyarokat akik idén 8fővel képviselik hazánkat. A VB szerdától vasárnapig tart és eddig elég jól szerepeltek a "gyerekek". Szerdán egész nap a könyvtárban dobozoltunk Verával, este meg aztán ruha próba volt, mert kellett kölcsönöznünk a táncosoktól egy-egy magyar népviseletet.

ifi_ottusa_vb_megnyito_magyar_csapat_lugosi_anna.jpg

s7300031.JPG

Hát igen itt a 2. képen elég csík szemem van, mert eléggé fújt a szél, de csak ez az egy kép van ezzel a szép granaderos-sal. (Granaderosokat San Martin alapította, aki itt az egyik legnagyobb becsben tartott személy, mert ő harcolta ki Atgentína ...

Tovább Szólj hozzá

2015. sze 01.

La Boca

írta: lugosia
La Boca

A hétvége eléggé izgalmasan telt, mert intenzív magyar hétvégét csináltunk a gyerekeknek,a kik amúgy a szombati iskolába járnak.

Mivel ma már megírtam a 10 oldalas beszámolómat, amit haza kell küldeni és megírtam a cikkek is a 7végéről, így megengedem magamnak a luxust, hogy ide most bemásolom az amit az újságnak írtam :)

"28 együtt eltöltött óra, 18 lelkes diák, 11 önkéntes tanár, megszámlálhatatlan feladat, sok kreatív megoldás, még több jókedv és egy elmondhatatlan érzés….. az összetartozásé . Én azt gondolom, hogy így lehetne legjobban összefoglalni a hétvége eseményeit.

Tavalyi sikeren felbuzdulva ismét megrendezésre került a magyar intenzív hétvége a Zrínyi Kör diákjai számára. A hétvége ugyanúgy ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása