2015. nov 23.

Lassan ismét vége lesz egy korszaknak....

írta: lugosia
Lassan ismét vége lesz egy korszaknak....

Rég írtam... hogy miért is? Nem történik semmi? Vagy túl sok minden, ès nincs időm? Néha így, néha úgy érzem.
A munkából kevesebb, mint egy hét van hátra. Ijesztő, hogy így rohan az idő....
Most az utolsó 2-3 hétben mindenhol búcsú ebéd/vacsora van. Na nem csak a mi tiszteletünkre, hanem azért is, mert lassan megkezdődik a karácsonyi szünet. Szóval nov. 14-én volt a ZIK záróhétvége, ami nagyon jól sikerült. Íme egy kis beszámoló róla:

" November 14-e, szombat jelezte idén a kis diákoknak, hogy közeleg a nyári szünet. A magyar iskolában ugyanis ez a nap volt az idei utolsó foglalkozása.

A délelőtt ugyanúgy kezdődött, mint minden más szombat délelőtt, közös imádsággal és énekkel, majd minden csoport ment a maga termébe ...

Tovább Szólj hozzá

2015. nov 06.

Mindenes

írta: lugosia
Mindenes

És akkor egy két új info! Hazaérkezésem új dátuma 2015.12.17. Igen, sikerült meghosszabbítani és áttetetni a jegyet. Szóval most épp az van szervezés alatt, hogy hova is menjek abban a két hétben. Több esélyes jelentkező is van. Vagy Peru (csak elég drága) vagy délre, Tűzföld, de az is drága, és még hideg is van :D Vagy Chile. Meglátjuk, hogy melyik lesz a befutó :)

Aztán amire őszintén nem emlékszem, hogy volt-e szó róla, hogy hogyan megy itt a magázás meg tegezés. Itt Buenosban mindenki mindenkit tegez, és azt mondják, hogy azért mert mi itt egy nagy család vagyunk, szóval mindenki családtagként beszél a másikhoz. Ezzel szemben Montevideoban pl még mindenki magáz, mert régen magázós formát használtak, és azt szokták meg, és ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása